За Нас

ВОмк – Пребарувај и Купувај ВО.мк

Мисија

Дали при пребарување на некој производ на Google Ви се појавуваат Српски и Бугарски вебстрани и производи?

ДА? Во.мк е решението за проблемот. Во неколку чекори можете да резервирате поддомен на во.мк.

Со ова ја зголемуваме можноста тој производ да се појави на првата страна на Google пред конкуренцијата и странските резултати од пребарувањето.

Компаниски сервис

Повеќе од 10 години искуство во развој, дизајн, продажба и интернет маркетинг

Посветени на едукација

Наша задача е да спроведеме бесплатна едукација и консултации за Ваш поголем успех.

Здружено до успех

Секој што сака да придонесе нашата мисија да се исполни е добредојден во тимот.

Отворен повик до инвеститори

Доколку сте инвеститор или имате идеја и потреба од инвестиција, контактирајте не!

Get best offers on customized designs or you want to invest in VO.mk

Meet our creative team

Todor Spasev

Creative & Marketing Director

Metodi Jordanov

Printing & Branding Manager

Ace Milanov

Account Sales Representative

Filip

Graphic Gesigner

Zorica Zdravevska

Junior Finance Manager

Marko

Graphic Designer

Best quality printed Tshirts & mugs at affordable price!

  • Personal Gifts
  • Occasional Gifts
  • Corporate Gifts
  • Couple Tshirt
  • Wedding Package
  • Corporate Gifts

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Shipping

Best QUALITY

Best Offers

Secure Payments

Оди на лентата со алатки