Блог

On Top

Најнови Објави

Што е Google My Business?

Google My Business е апликација сервис на Google која ви овозможува да го рекламирате вашиот бизнис на Google. Еден вид на огласник на Google наменет

Прочка

Прочка или Велики поклади — ден во православното христијанство на меѓусебно простување помеѓу верниците пред почетокот на велигденскиот пост. Датата на Прочка се менува во зависност од датата на Велигден, и секогаш

Дали е мамење или вистина кога ќе слушнете вести како Швајцарија, Канада, Норвешка, Данска, Германија очајно бараат работници?

Децениско прашање: Дали да останам или ќе си заминам од Македонија? Темата ја отвараме да прикажеме успешни приказни, за некој е успешна ако остане, а

Оди на лентата со алатки