Дигитал Маркетинг Услуги

Здраво

Јас сум Тодор, CEO на ЕКАРТА, DIGITAL MARKETING EXPERT

ВО.мк е дел од компанијата Екарта и во последниве 8 години заедно со Мојот ТИМ програмери, дизајнери и продажба го развиваме сервисот ВО.мк според потребите на пазарот во Македонија.
Првичната замисла е да се развие бренд и да се зголеми појавувањето на Google преку прецизна стратегија на дигитално рекламирање што вклучува специјални подесувања веб страната да се појави на прва страна на Google Пребарувањето.

icon About

Нашата мисија е да им помогнеме на луѓето што немаат искуство во дигитален маркетинг да изградат и да го развијат нивниот бренд.

Што e Google My Business?

Google My Business е апликација сервис на Google која ви овозможува да го рекламирате вашиот бизнис на Google. ЕДЕН ВИД НА ОГЛАСНИК НА GOOGLE НАМЕНЕТ ЗА КОМПАНИИТЕ.

Play Video

Тодор Спасев

Како сами да изработите веб страна без техничко искуство и Основи на Дигитален МАркетинг

Play Video
Оди на лентата со алатки