Google My Business

Google My Business е апликација сервис на Google која ви овозможува да го рекламирате вашиот бизнис на Google. Еден вид на огласник на Google наменет за компаниите.

Што ќе ви овозможи:

  • Објава на огласи кои се појавуваат на Google Search и Google Maps
  • Важни информации за вашиот бизнис, телефон за контакт, емаил, локација, работно време, понуди, попусти и многу други предности на Google Search и Google Maps
  • Лесно и брзо испраќање информација и насоки до вашата локација на вашите клиенти
  • Промовирајте понуди, попусти, настани и вести од компанијата
  • Додадете фотографии од вашиот бизнис
  • За корисниците, како и за компаниите, Google My Business е непроценлив ресурс.
  • Комуникација со потрошувачите што Ве препорачуваат.

Каде се појавуваат огласите за Google My Business?
Вашите информации се појавуваат во апликациите што сите ги користат:
Google Search и Google Maps

Овие две локации даваат на вашата компанија примарна локација во резултатите од пребарувањето на Google Search и Google Maps.

Исто така, ви овозможува брзо да им понудите на корисниците информации за вашиот бизнис, без разлика дали тоа е вашето работно време, производи или претстојни настани.

Оди на лентата со алатки