Outlet365 – ПОДАРОК

Со секој купен производ во Outlet365 учествувај за подарок од 30.000 ден.

Правила


Според реден брoj на нарачки

На нарачките со реден број 100, 500 и 1000 ќе одбереме рандом купувач кој ќе добие подарок да купува од Outlet365 и сите производи во онлајн продавницата и ВО.мк Shopping Mall .

Подарок од 3000 ден.
на број 100 се одбира рандом од 1 до 100 и се објавува на facebook

Подарок од 6000 ден.
на број 500 се одбира рандом од 1 до 500 и се објавува на facebook

Подарок од 3000 ден.
на број 1000 се одбира рандом од 1 до 1000 и се објавува на facebook

Според рандом Outlet365 број

Секоја нарачка ќе има издадено сертификат со рандом Outlet365 број кој ќе се влече од 0 до 36500.

Купувачите кои ќе ги исполнат следните услови ќе добијат дополнителен попуст на постоечки или следни купувања:

xx100 – секој што завршува на 100
добива 10% попуст на следна слика на платно 

xx250 секој што завршува на 250
добива 20% попуст на следна слика на платно 

xx500 секој што завршува на 500 
добива 25% попуст на следна  слика на платно 

x1000 секој што завршува на 1000
добива 30% попуст на следна слика на платно 

За броевите 
9, 99, 999, 9999,
19, 199, 1999, 19999,
29, 299, 2999, 29999,
39, 399, 3999 и 36500

Попуст 199 денари за слика 50×70 cm, Попуст од 30% за слика 120 x 80 cm и 30% попуст за нарачка на следна слика на платно од продавницата PRO Digital Print https://vo.mk/shop/pro-digital-print/.

На веб страната outlet365.vo.mk ќе бидат објавени сите информации околу подароците, попустите и следните наградни игри.

Сите правни и физички лица можат да продаваат производи во Outlet365 по претходен договор, услов е да бидат регистрирани како продавници на ВО.мк.
За регистрација пријавете се на следниот линк https://vo.mk/my-account/ при регистрација пријавете се како продавач (vendor).