0

Shopping cart

Shopping Mall

Sort by

View
 • Клима уреди

  Клима уреди (54)

 • Тапет - Хартија Принт со 100% еколошки бои на водена база Дизајн по сопствен избор
  A3 Star Mapa

  A3 Star Mapa

  1.760 ден
  VIVAX ACP-09PT25AEF

  VIVAX ACP-09PT25AEF

  18.490 ден
  ACP-09PT25AEF ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2726.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:…
  VIVAX ACP-09PT25AEG

  VIVAX ACP-09PT25AEG

  19.990 ден
  ACP-09PT25AEG ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 2640.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:…
  ACP-09CH25AEQIS R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W ПРОСЕЧНА…
  ACP-09CH25AEMIS R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3400.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W ПРОСЕЧНА…
  VIVAX ACP-12PT35AEF

  VIVAX ACP-12PT35AEF

  23.990 ден
  ACP-12PT35AEF ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 0.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:…
  ACP-12CH35AEQIS R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W ПРОСЕЧНА…
  ACP-09CH25AESI PRO R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.4/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3224.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W…
  VIVAX ACP-12PT35AEH

  VIVAX ACP-12PT35AEH

  25.990 ден
  ACP-12PT35AEH ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+ (2.6/2.8) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 2930.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:…
  ACP-12CH35AEMIS R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4162.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W ПРОСЕЧНА…
  ACP-12CH35AESI PRO R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4308.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4381.00 W…