0

Shopping cart

тостер

Sort by

View
Тостер Алпина SF-2506

Тостер Алпина SF-2506

1.190 ден
Совршен за за печење леб, тост, вафли! Овој тостер е тостер што мора секој да го има на својата трпеза…