Акција

Блендер VIVAX БЛ-600Г

2.800 ден 2.190 ден

– Блендерот има моќност од 600 W и стаклен сад со капацитет од 1,5 литри.
– На садот има посебни ознаки кои ќе ви помогнат полесно да ја припремите храната.
– Стаклениот сад е специјално дизајниран за лесно чистење.

Го препорачуваме овој производ како Најдобра ПОНУДА заради неговите Цена / Карактеристики!
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Нема на залиха

SKU: 02356267 Категорија:

Супер евтин Блендер БЛ-600Г со карактеристики:
*Стаклен сад
*Капацитет на стаклен сад 1,5 литри
*Моќност 600W
*Две брзини
*Функција за кршење на лед
*Бојa-бела

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Оди на лентата со алатки