Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за AUDI A3 1.9, 77kw Од 05/2003 до 09/2009

3.550 ден 3.000 ден

Пакетот содржи: 5л. масло и 1 филтер за масло

5л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 1704
Висина (мм): 142, Пречник 1 (мм): 71, Пречник 2 (мм): 29, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P006 Категории: ,
Оди на лентата со алатки