Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за AUDI A4 2.0, 100kw Од 11/2004 до 06/2008 (BLB,BNA,BRE,BRF)

2.870 ден 2.400 ден

Пакетот содржи: 4л. масло и 1 филтер за масло

4л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 1704
Висина (мм): 142, Пречник 1 (мм): 71, Пречник 2 (мм): 29, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P012 Категории: ,
Оди на лентата со алатки