Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за Citroen C3 1.4 HDI 50 kw, 68кс, од 2001 до 2009 год.

2.110 ден 1.790 ден

Пакетот содржи: 4л. масло и 1 филтер за масло

4л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 CP
Спецификации: API SN/CF; ACEA C2
Одобренија: PSA B71 2290; Renault RN0700

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 059
Висина (мм): 99, Пречник 1 (мм): 66, Пречник 2 (мм): 25, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P033 Категории: ,
Оди на лентата со алатки