Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за HONDA CIVIC VIII 2.2i CDTI, 103kw, 140кс, од 01/2006 год

3.480 ден 2.950 ден

Пакетот содржи: 6л. масло и 1 филтер за масло

6л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 DM
Спецификации: ACEA C3 / API SN/CF
Одобренија: MB229.51, BMW LL-04, Dexos 2, MB229.31, VW 505 01

Филтер за масло: JAPANPARTS – FO ECO055
Должина (мм): 94, надворешен пречник (мм) – 64, внатрешен пречник (мм) – 31, Дијаметар за монтирање (мм) – 46, Изведба на филтер: Уложак филтер;

SKU: P028 Категории: ,
Оди на лентата со алатки