Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за PEUGEOT 407 1.6 HDI, 80kw, 109 кс, од 02/2004 год

2.110 ден 1.790 ден

Пакетот содржи: 4л. масло и 1 филтер за масло

4л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 CP
Спецификации: API SN/CF; ACEA C2
Одобренија: PSA B71 2290; Renault RN0700

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 059
Висина (мм): 99, Пречник 1 (мм): 66, Пречник 2 (мм): 25, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P032 Категории: ,
Оди на лентата со алатки