Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за VW Golf VI 1.4 TSI, 59kw, 80кс од 10/2008 (CGGA)

2.890 ден 2.450 ден

Пакетот содржи: 5л. масло и 1 филтер за масло

4л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – DO 1807
Висина (мм): 74, Пречник 1 (мм): 77, Димензија на навој ¾“ , Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P019 Категории: ,
Оди на лентата со алатки