Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за VW Golf VI 2.0 TDI, 103kw, 140кс од 10/2008 (CFFA, CFFB, CFHC)

3.550 ден 3.000 ден

Пакетот содржи: 5л. масло и 1 филтер за масло

5л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 4509
Висина (мм): 101, Пречник 1 (мм): 65, Пречник 2 (мм): 28, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P014 Категории: ,
Оди на лентата со алатки