Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за VW Golf VI 2.0 TDI, 81kw, 110кс од 10/2008 (CUUA)

3.670 ден 3.100 ден

Пакетот содржи: 5л. масло и 1 филтер за масло

5л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 4533

Висина (мм): 103, Пречник 1 (мм): 65, Пречник 2 (мм): 21, Изведба на филтер: Уложак филтер

 

SKU: P017 Категории: ,
Оди на лентата со алатки