Акција

ПAKET
Масло и Филтер за Масло за VW POLO 1.4 TDI, 55kw, 75кс, од 11/2001 до 2005 год

2.870 ден 2.400 ден

Пакетот содржи: 4л. масло и 1 филтер за масло

4л. – PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 AV
Спецификации: ACEA C3
Одобренија: MB 229.51; VW 504 00/507 00; Porsche C30

Филтер за масло: CLEAN FILTER – ML 1704
Висина (мм): 142, Пречник 1 (мм): 71, Пречник 2 (мм): 29, Изведба на филтер: Уложак филтер

SKU: P003 Категории: ,
Оди на лентата со алатки