Аголна кабина со две врати (70cm x 70cm x 190cm) со проѕирно стакло

23.400 ден

Карактеристиките на овие кабини се тоа што се изработуваат исклучиво со 8мм стакло и нивниот клизачки систем е составен од иноксни делови. Доколку сакате по софистициран модел на кабина нема да згрешите со овој избор.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.70cm x 70cm x 190cm
2.70cm x 80cm x 190cm
3.70cm x 110cm x 190cm
4.70cm x 120cm x 190cm
5.80cm x 80cm x 190cm
6.80cm x 90cm x 190cm
7.80cm x 110cm x 190cm
8.80cm x 120cm x 190cm
9.80cm x 130cm x 190cm
10.90cm x 90cm x 190cm

Оди на лентата со алатки