Аголна кабина со една врата (70cm x 110cm x 190cm) со проѕирно стакло

23.400 ден

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Карактеристиките на овие кабини се тоа што се изработуваат исклучиво со 8мм стакло и нивниот клизачки систем е составен од иноксни делови. Доколку сакате по софистициран модел на кабина нема да згрешите со овој избор.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.70cm x 110cm x 190cm
2.70cm x 120cm x 190cm
3.80cm x 130cm x 190cm
4.90cm x 120cm x 190cm
5.90cm x 130cm x 190cm

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки