Аголна кабина со една врата R-4100 (70cm x 70cm x 190cm) со проѕирно стакло

10.900 ден

За релаксирачко и опуштено бегство од вашата дневна рутина ви ја претставуваме “RELAX” серијата. Луксузен модел со профили само на страничните делови. Вратите се исклучиво на отворање, без лизгачки систем и дебелина на стакло 8мм.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Категорија:

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА АГОЛНА КАБИНА СО ЕДНА ВРАТА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.70cm x 70cm x 190cm
2.70cm x 80cm x 190cm
3.80cm x 80cm x 190cm
4.80cm x 90cm x 190cm
5.80cm x 100cm x 190cm
6.80cm x 110cm x 190cm
7.80cm x 120cm x 190cm
8.90cm x 90cm x 190cm
9.90cm x 120cm x 190cm

Оди на лентата со алатки