Аголна туш кабина со две лизгачки врати (110cm x 190cm) со проѕирно стакло

8.395 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX B 1100’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.110cm x 190cm
2.115cm x 190cm
3.120cm x 190cm
4.125cm x 190cm
5.130cm x 190cm
6.135cm x 190cm
7.140cm x 190cm
8.145cm x 190cm
9.150cm x 190cm
10.155cm x 190cm
11.160cm x 190cm
12.165cm x 190cm
13.170cm x 190cm
14.175cm x 190cm
15.180cm x 190cm
16.185cm x 190cm
17.190cm x 190cm
18.195cm x 190cm
19.200cm x 190cm

-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки