Аголна туш кабина со две лизгачки врати (70cm x 70cm x 190cm) со проѕирно стакло

8.600 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА АГОЛНА КАБИНА СО ДВЕ ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.70cm x 70cm x 190cm
2.70cm x 80cm x 190cm
3.70cm x 90cm x 190cm
4.70cm x 100cm x 190cm
5.70cm x 110cm x 190cm
6.70cm x 120cm x 190cm
7.70cm x 130cm x 190cm
8.80cm x 80cm x 190cm
9.80cm x 90cm x 190cm
10.80cm x 100cm x 190cm
11.80cm x 110cm x 190cm
12.80cm x 120cm x 190cm
13.80cm x 130cm x 190cm
14.90cm x 90cm x 190cm
15.90cm x 100cm x 190cm
16.90cm x 110cm x 190cm
17.90cm x 120cm x 190cm
18.90cm x 130cm x 190cm
19.100cm x 100cm x 190cm
20.100cm x 110cm x 190cm
21.100cm x 120cm x 190cm
22.100cm x 130cm x 190cm
23.110cm x 110cm x 190cm
24.110cm x 120cm x 190cm
25.110cm x 130cm x 190cm
26.120cm x 120cm x 190cm
27.120cm x 130cm x 190cm

Оди на лентата со алатки