Аголна туш кабина со две врати/црна (70cm x 70cm x 190cm) со проѕирно стакло

11.374 ден

Ви ја претставуваме серијата на “Livorno B 1100” кабините. Овој модел е изработен од исклучително прави профили кои на кабината и даваат посебна елеганција. “Livorno” е достапна во сребрена и црна варијанта. Бојата на стаклото може да биде мат, проѕирно, рефлективно, кафено и сиво. Дебелина на стакло 6мм.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.70cm x 70cm x 190cm
2.70cm x 80cm x 190cm
3.70cm x 90cm x 190cm
4.70cm x 100cm x 190cm
5.70cm x 110cm x 190cm
6.70cm x 120cm x 190cm
7.70cm x 130cm x 190cm
8.80cm x 80cm x 190cm
9.80cm x 90cm x 190cm
10.80cm x 100cm x 190cm
11.80cm x 110cm x 190cm
12.80cm x 120cm x 190cm
13.80cm x 130cm x 190cm
14.90cm x 90cm x 190cm
15.90cm x 100cm x 190cm
16.90cm x 110cm x 190cm
17.90cm x 120cm x 190cm
18.90cm x 130cm x 190cm
19.100cm x 100cm x 190cm
20.100cm x 110cm x 190cm
21.100cm x 120cm x 190cm
22.100cm x 130cm x 190cm
23.110cm x 110cm x 190cm
24.110cm x 120cm x 190cm
25.110cm x 130cm x 190cm
26.120cm x 120cm x 190cm
27.120cm x 130cm x 190cm

-Високо квалитетна изработка
-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Прецизна и навремена монтажа

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки