Акција

Апарат за филтер кафе To Go-VIVAX

2.199 ден 1.590 ден

Ако до сега не сте сакале апарат за кафе бидејќи не е пренослив и голем уред, сигурно ќе го засакате новиот апарат за кафе на VIVAX CM-700TG.
*Неговата мала димензија и тежина го олеснува ракувањето и поставување на апаратот било каде, eдноставен е за чистење и вадење на филтерот.
*За припрема на кафе користете ситно мелено кафе за филтер апарат или турско кафе.
*За едноставен преглед на работа има LED син екран кој го покажува точното време, час и минута или опција за автоматска припрема на кафе, како и зелена или црвена LED сијаличка за статус на апаратот.
*Има моќност од 700 W и прекинувач за термичка заштита кој е автоматски и спречува од прегревање.

Го препорачуваме овој производ како Најдобра ПОНУДА заради неговите Цена / Карактеристики!
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Нема на залиха

SKU: 02357006 Категорија:

Карактеристики на производот:
*Капацитет 0,45 литри термо чаша
*Автоматско исклучување
*Тајмер 24 часа
*Заштита од прегревање

Оди на лентата со алатки