Акција

VIVAX -Апарат за вафли

1.800 ден 1.190 ден

Производителот на апарат за вафли VIVAX овозможува нелеплива површина за печење на 5 вафли во форма на срце.
Моќност од 900 W и термостат за контрола.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357332 Категорија:

Супер евтин апарат за вафли

Kарактеристики на производот:
-Моќност: 900 W
-Нелеплива површина
-Термостат за контрола
-Светлосен индикатор
-Боја: бела

Оди на лентата со алатки