Акција

Апарат за вакумирање-VIVAX

4.000 ден 3.590 ден

НАЈЕВТИНА ПОНУДА НА АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ

* Има моќност од 120 W
* Автоматско вакумирање и затварање ќеси
* Електронска контрола
* Опција за вакумирање на храна
* Сиглна светлина за видливост
* Време на вакум: 10-20 секунди

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357331 Категорија:

Дополнителни карактеристики на производот:

-Шмукување воздух: 5 L/ мин
-Време за заварување: 9-11 s
-Максимум ширина на ќесата: 30 cm
-Должина на кабел: 1,2 m
-Пакувањето вклучува: 1 ролна (20×200 cm),5 ќеси (20×30 cm) и вакум цевка
-Боја: Бела

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки