Акција

BAUER AQUA WF-109 ПРАВОСМУКАЛКА

6.250 ден 4.990 ден

* ПРАВОСМУКАЛКА НА ВОДА
* МОЌНОСТ 2200 W
* BY- PASS МОТОР
* ВОДЕНА ФИЛТРАЦИЈА + МУЛТИ ФИЛТЕРИ,
* КАПАЦИТЕТ НА САДОТ 3Л
* ТРКАЛЦА ЗА ЛЕСЕН ТРАНСПОРТ

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки