Челна кабина со две врати (130cm x 190cm) со проѕирно стакло

23.400 ден

Карактеристиките на овие кабини се тоа што се изработуваат исклучиво со 8мм стакло и нивниот клизачки систем е составен од иноксни делови. Доколку сакате по софистициран модел на кабина нема да згрешите со овој избор.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.130cm x 190cm
2.140cm x 190cm
3.150cm x 190cm
4.160cm x 190cm
5.170cm x 190cm
6.180cm x 190cm
7.190cm x 190cm
8.200cm x 190cm
9.210cm x 190cm
10.220cm x 190cm

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки