Челна кабина со една врата (105cm x 190cm) со проѕирно стакло

7.935 ден

Ви ја претставуваме серијата на “Livorno 2100” кабините. Овој модел е изработен од исклучително прави профили кои на кабината и даваат посебна елеганција. “Livorno” е достапна во сребрена и црна варијанта. Бојата на стаклото може да биде мат, проѕирно, рефлективно, кафено и сиво. Дебелина на стакло 6мм.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.105cm x 190cm
2.110cm x 190cm
3.115cm x 190cm
4.120cm x 190cm
5.125cm x 190cm
6.130cm x 190cm
7.135cm x 190cm
8.140cm x 190cm
9.145cm x 190cm
10.150cm x 190cm

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки