Челна кабина со една врата (120cm x 190cm) со проѕирно стакло

16.800 ден

Карактеристиките на овие кабини се тоа што се изработуваат исклучиво со 8мм стакло и нивниот клизачки систем е составен од иноксни делови. Доколку сакате по софистициран модел на кабина нема да згрешите со овој избор.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА ЧЕЛНА КАБИНА СО ЕДНА ВРАТА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.120cm x 190cm
2.130cm x 190cm
3.140cm x 190cm
4.150cm x 190cm
5.160cm x 190cm
6.170cm x 190cm
7.180cm x 190cm
8.190cm x 190cm
9.200cm x 190cm

Оди на лентата со алатки