Челна кабина со една врата R-2100 (80cm x 190cm) со проѕирно стакло

8.400 ден

За релаксирачко и опуштено бегство од вашата дневна рутина ви ја претставуваме “RELAX” серијата. Луксузен модел со профили само на страничните делови. Вратите се исклучиво на отворање, без лизгачки систем и дебелина на стакло 8мм.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Категорија:

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА ЧЕЛНА КАБИНА СО ЕДНА ВРАТА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.80cm x 190cm
2.90cm x 190cm
3.100cm x 190cm
4.110cm x 190cm
5.120cm x 190cm
6.130cm x 190cm
7.140cm x 190cm
8.150cm x 190cm

Оди на лентата со алатки