Челна кабина со една врата/црна (105cm x 190cm) со проѕирно стакло

7.935 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX B 2100’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.105cm x 190cm
2.110cm x 190cm
3.115cm x 190cm
4.120cm x 190cm
5.125cm x 190cm
6.130cm x 190cm
7.135cm x 190cm
8.140cm x 190cm
9.145cm x 190cm
10.150cm x 190cm

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки