Челна кабина со една врата (105cm x 190cm) со проѕирно стакло

6.900 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX 2100’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА ЧЕЛНА КАБИНА СО ЕДНА ВРАТА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:
1.105cm x 190cm
2.110cm x 190cm
3.115cm x 190cm
4.120cm x 190cm
5.125cm x 190cm
6.130cm x 190cm
7.135cm x 190cm
8.140cm x 190cm
9.145cm x 190cm
10.150cm x 190cm

Оди на лентата со алатки