Акција

VIVAX – Циклонска правосмукалка

6.000 ден 4.990 ден

НАЈЕВТИНА ПОНУДА НА ЦИКЛОНСКА ПРАВОСМУКАЛКА – VIVAX

– Современ дизајн и компактната димензија, се вклопува во секој ентериер
– Нова еколошка правосмукалка со енергетска класа А
– Поларна тишина
– Номинална влезна моќност од 700 W
– Капацитет на резервоарот за прав од 3 литри
– Индикатор за полнење на резервоарот за прашина
– Нова ECO performance четка за смукање

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357193 Категорија:

Карактеристики на производот:
• Должина на жица: 6m
• Метална телескопска рачка
• Филтер ХЕПА 12

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки