Акција

Професионален фен за коса VIVAX + гратис лак за коса

1.500 ден 990 ден

Најголемо намалување на професионален фен за коса со:

*Моќност од 2000W
*Дифусор
*Две брзини
*Три температури на загревање
*Заштита од прегревање

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

SKU: 023505359 Категорија:

Супер професионален евтин фен за коса

Со следните карактеристики:
*Боја бело-црна
*Заштита од прегревање
*Салон слим концентратор
*Ionic функција

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки