Акција

ГЕРМАНСКИ ГОТОВ PVC Прозор 60cm x 60cm

3.100 ден 2.418 ден

СУПЕР ЕВТИНИ ГЕРМАНСКИ ГОТОВИ PVC прозори изработени со Бел 5 коморен Германски Prоfine – Прозорот Кипа и Отвара
НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ на ГЕРМАНСКИ ПВЦ Прозори до сега;

ЧИСТЕЊЕ НА ЗАЛИХА; КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!
ПОЕВТИНА ПОНУДА НЕ ПОСТОИ !!!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии.

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ на ПВЦ Прозори до сега
ЧИСТЕЊЕ НА ЗАЛИХА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!
ПОЕВТИНА ПОНУДА НЕ ПОСТОИ !!!
ГЕРМАНСКИ ПРОФИЛ Profine
СУПЕР ЕВТИНИ ГЕРМАНСКИ ГОТОВИ PVC прозори
изработени со Бел 5 коморен Германски Prоfine
Прозорот Кипа и Отвара
Изработени спремни за испорака со следниве димензии
Крајна цена со стакло
Еднокрилни
1- 60cm x 60cm – термопан 50€ намалување на 39€
2 – 80cm x 120cm – термопан 75€ намалување на 69€
3 – 80cm x 140cm – термопан 85€ намалување на 77€
Двокрилни
4 – 140cm x 140cm – термопан 145€ намалување на 125€
5 – 160cm x 140cm – термопан 160€ намалување на 133€
Балконска врата
6 – 80cm x 210cm – термопан 110€ намалување на 100€

 

Цена за Компании нарачка над 10 отвори
без ДДВ и стакло
Еднокрилни
60cm x 60cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841
80cm x 120cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841
80cm x 140cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841
Двокрилни
140cm x 140cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841
160cm x 140cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841
Балконска врата
80cm x 210cm – Прашај за попуст тел. 075 814 841

Изработени од врвни мајстори.
Најлесно до НАРАЧКА на ГОТОВИ прозори
на тел 075 814 841 или ВО ИНБОКС
или оставете телефон ние ќе Ве контактираме!
тел. 075 814 841

Оди на лентата со алатки