Акција

VIVAX – Ледомат

11.000 ден 8.990 ден

Ледомат – VIVAX е еден од најпосакуваните уреди за време на врелите периоди.
*Можете да изберете големина на мраз S (мал, мал) или L (голем, голем).
*Капацитетот на резервоарот од 2,4 литри и производството на 12 килограми мраз на ден, или 9 коцки на циклус што трае 6-7 минути, ви овозможува да уживате во освежителните пијалоци со вашите колеги цел ден.
*Со индикаторот за нивото на водата во резервоарот, индикаторот за нивото на мразот во резервоарот и транспарентниот капак на врвот, можете во секое време да знаете колку мраз имате на располагање.
*Куќиштето од нерѓосувачки челик во сребрена боја додава доза на гламур и лесно се вклопува во секоја просторија.
*Ледената машина доаѓа со шпатула за да можете полесно да се справите со мразот.

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

SKU: 02356437 Категорија:

НАЈЕВТИНА ПОНУДА НА VIVAX-ЛЕДОМАТ

Карактеристики на производот:
* Спремник за лед 0.7 kg
* Капацитет на садот за вода 2,4 литри
* Oстанат капацитет: 12 kg/ден
* Циклусот за справување со лед трае од  6 до 7 мин
* 9 коцки по циклус

Оди на лентата со алатки