Акција

Mi Air Purifier 2H

11.900 ден 8.990 ден

Прочистувач на воздух со проверен квалитет, функционален, ефикасен со мала потрошувачка.

Следење на загаденост преку апликација. Автоматска работа.

Прочистува до 40м2 (310м3/час) со 360 степени на филтрација.

Димензии: 52 x 24 x 24 cm

Availability: 5 на залиха

Основни карактеристики на прочистувач на воздух
Снага [В] 5
Тлак 260
Температура 5-50
Останати карактеристики
Останато Прочистувач на воздух
Оди на лентата со алатки