Акција

VIVAX Микробранова печка MWO-2077

5.000 ден 3.990 ден

VIVAX – Микробранова печка MWO-2077 со моќност од 700 W и капацитет од 20 литри, има на располагање функција за одмрзнување која ќе ви помогне хранта да ја одмрзнете за брзо време.
Mеханички команди со звучен сигнал на крај на програмата.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ НА ЗАЛИХА!

Нема на залиха

SKU: 02356320 Категорија:

Карактеристики на производот:

*5 нивоа на моќност
*Волумен 20 литри
*Ротирачки сад
*35 минутен програм
*Димензии: 440х259х336мм
*Боја-бела

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки