0

Shopping cart

Заштитна маска

120 ден

Compare

Памучна заштитна маска за возрасни, двослојна.

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!
Родители, баби и дедовци! Најубавиот подарок за Вашите најмали! Сложувалка А4 формат за само 300 денари. Црвенкапа, Снежана и седумте…
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!