0

Shopping cart

Мауспад за сублимација

200 ден

Compare

Гумен мауспад за сублимација SUBLI COLOR PAD!
Димензии 22 x 18 mm.
Набавете си најдобра подлога за Вашето глувче!
Побрзајте! Нарачките се во тек!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!
Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI! Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер! Со SUBLI FRIZBI секогаш сте…
Родители, баби и дедовци! Најубавиот подарок за Вашите најмали! Сложувалка А4 формат за само 300 денари. Црвенкапа, Снежана и седумте…