0

Shopping cart

Платнен подметач за сублимација

250 ден

Compare

Платнен, сив подметач за сублимација SALT PAD!
Лесен и квалитететен материјал!
Побрзајте и нарачајте си!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Гумен мауспад за сублимација SUBLI COLOR PAD! Димензии 22 x 18 mm. Набавете си најдобра подлога за Вашето глувче! Побрзајте!…
Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI! Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер! Со SUBLI FRIZBI секогаш сте…
Керамичка црна чаша MAGIC MUG! Со специјален ефект на прикажување на принт при ставање на топол пијалок. Димензии 81 x…
Хартиена кутија. Димензии 11 x 11 mm.
Бела керамичка чаша LASSI! Димензии 82 x 95 mm. Нежна, лесна и удобна за употреба! Побрзајте! Нарачајте веднаш!