0

Shopping cart

Сложувалка за сублимација

300 ден

Compare

Родители, баби и дедовци!
Најубавиот подарок за Вашите најмали!
Сложувалка А4 формат за само 300 денари.
Црвенкапа, Снежана и седумте џуџиња, Волкот и седумте јариња, Трите прасиња и многу други!
Нарачајте веднаш!
Предизвикајте вистинска радост кај Вашите најмали!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бела керамичка чаша LASSI! Димензии 82 x 95 mm. Нежна, лесна и удобна за употреба! Побрзајте! Нарачајте веднаш!
Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA! Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност! Димензии 82 x…
Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI! Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер! Со SUBLI FRIZBI секогаш сте…
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
Гумен мауспад за сублимација SUBLI COLOR PAD! Димензии 22 x 18 mm. Набавете си најдобра подлога за Вашето глувче! Побрзајте!…