0

Shopping cart

Сложувалка за сублимација

300 ден

Compare

Родители, баби и дедовци!
Најубавиот подарок за Вашите најмали!
Сложувалка А4 формат за само 300 денари.
Црвенкапа, Снежана и седумте џуџиња, Волкот и седумте јариња, Трите прасиња и многу други!
Нарачајте веднаш!
Предизвикајте вистинска радост кај Вашите најмали!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!
Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA! Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност! Димензии 82 x…
Штитници за во кола SUBLI STITNICI! Димензии 44 x 36 cm, од полиестер! Бидете целосно заштитени!