0

Shopping cart

Торба за сублимација со рачки

200 ден

Compare

Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен!
Димензии 360 x 400 mm.
Најпрактичен избор за вас!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI! Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер! Со SUBLI FRIZBI секогаш сте…
Родители, баби и дедовци! Најубавиот подарок за Вашите најмали! Сложувалка А4 формат за само 300 денари. Црвенкапа, Снежана и седумте…
Платнен, сив подметач за сублимација SALT PAD! Лесен и квалитететен материјал! Побрзајте и нарачајте си!
Памучна заштитна маска за возрасни, двослојна.