0

Shopping cart

Фризби за сублимација

200 ден

Compare

Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI!
Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер!
Со SUBLI FRIZBI секогаш сте први!

 

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
Памучна заштитна маска за возрасни, двослојна.
Штитници за во кола SUBLI STITNICI! Димензии 44 x 36 cm, од полиестер! Бидете целосно заштитени!
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!