0

Shopping cart

Чаша со обоена внатрешност

300 ден

Compare

Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA!
Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност!
Димензии 82 x 95 mm.
Нежна, лесна и удобна за употреба!
Побрзајте! Нарачајте веднаш!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
Бела керамичка чаша LASSI! Димензии 82 x 95 mm. Нежна, лесна и удобна за употреба! Побрзајте! Нарачајте веднаш!
Хартиена кутија. Димензии 11 x 11 mm.