0

Shopping cart

Чаша со обоена внатрешност

300 ден

Compare

Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA!
Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност!
Димензии 82 x 95 mm.
Нежна, лесна и удобна за употреба!
Побрзајте! Нарачајте веднаш!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
Штитници за во кола SUBLI STITNICI! Димензии 44 x 36 cm, од полиестер! Бидете целосно заштитени!
Керамичка црна чаша MAGIC MUG! Со специјален ефект на прикажување на принт при ставање на топол пијалок. Димензии 81 x…
Платнен, сив подметач за сублимација SALT PAD! Лесен и квалитететен материјал! Побрзајте и нарачајте си!