Патно креветче Dormi Беж

2.600 ден

Многу практично креветче направено за домашна употреба и за патување.
Горниот раб на креветчето е обложено со мек, удобен материјал, двете страни се прозирни за детето да може да ве гледа а и вие него.
Детското креветче има тенок душек (подлога) и торба за носење.

Го препорачуваме овој производ како Најдобра ПОНУДА заради неговите Цена / Карактеристики!
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Категорија:

Карактеристики на производот:

Димензии на расклопено креветче: 120х60х78 см.
Тежина на креветчето: 8,8кг, носивост 18кг.
Произведено согласно Европскиот стандард за безбедност EN – 716.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки