Акција

PETRONAS SELENIA WR PURE ENERGY 5W-30 (3 литри)

2.380 ден 2.000 ден

Оваа цена е за 3 литри во пакување од 2+1 литар!

Selenia WR Pure Energy е нов целосно синтетички лубрикант кој одговара на потребите на најнапредните дизел мотори.

Усвојувањето на спецификацијата ACEA C2 ја потврдува ниската содржина на пепел, што е неопходна одлика за заштита на филтерот за честички од производи за согорување на остатоци што можат да предизвикаат опасно затнување на филтерот.

Карактеристики

Selenium WR Pure Energy 5W-30 е првиот производ со висок систем на економичност на горивото, специјална формулација која нуди значителна заштеда на гориво во споредба со производи со ист рејтинг.

Ја зголемува заштитата од поголемите акценти на моторот; особено Selenia WR чиста енергија во голема мера го намалува ризикот од загадување на турбините, што е главна причина за пад на ефикасноста.

Selenia WR Pure Energy е масло со многу високи перформанси за заштита на дизел мотори со повисоки перформанси.

Препорачано

Fiat, Lancia, Alfa Romeo

Технички податоци:

  • SAE 5W-30
  • ACEA C2
  • FIAT 9.55535-S1, N ° F510.D07
SKU: M019 Категории: ,
Оди на лентата со алатки